Kerstbokaal 2017

KERSTBOKAAL 2017

Kerstbokaal in een nieuw jasje

2017 de Kerstbokaal in een nieuw jasje! Maar wat is er nieuw?

De kerstbokaal is nu deels een officiële wedstrijd en dus zijn in de dressuur en het springen winstpunten te verdienen. Het spel voor de deelnemers onder het zadel vervalt en hiervoor in de plaats komt de theorieronde weer terug. Sponsorgeld wordt niet meer opgehaald. In plaats van het sponsorgeld is het startgeld iets verhoogd per proef/parcours. Per proef/parcours zijn de kosten € 12.50. De kosten voor Bixie deelnemers zijn € 7,50 per proef/parcours.

Wat blijft het zelfde?

Een gezellige wedstrijd in kerstsfeer waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen. De winnaar van de kerstbokaal is degene die over 3 onderdelen de meeste punten heeft verzameld. Uiteraard de verloting! Van de opbrengst van deze wedstrijd worden picknicktafels voor op het terras aangeschaft.

Programma

 • Donderdag 28 december
  Mennen, niet federatie en federatie
 • Vrijdag 29 december
  Dressuur, paarden en pony’s BB t/m Z2
 • Zaterdag 30 december
  Springen, paarden en pony’s BB t/m ZZ
  Bixie, dressuur en springen

Inschrijven

De inschrijving voor de officiële proeven/parcoursen loopt via www.mijnknhs.nl. Op www.wedstrijdplatform.nl (zoek op plaats den Burg) is het opgaveformulier te downloaden voor de inschrijving van de Niet Federatie deelnemers en Bixie. Het formulier mag gemaild worden naar: kerstbokaaltexel@gmail.com.

Inentingen

Inentingen Alle deelnemende paarden dienen correct ingeënt te zijn. De organisatie gaat daar ook streng op controleren.

Regels