Kerstbokaal

Kerstbokaal

De kerstbokaal is een gezellige sponsorwedstrijd in kerstsfeer waarbij de deelnemers zich in 3 onderdelen moeten presenteren om aanspraak te kunnen maken op de Kerstbokaal.Voor de ruiters is dit dressuur, springen en een 3e, wisselend, onderdeel. Dit kan zijn een spel met of zonder pony, maar ook een theorieronde.De menners rijden een dressuurproef, en een vaardigheidsproef en ook hier kan het 3eonderdeel variëren.Het totaal klassement wordt opgemaakt aan de hand van de resultaten van alle drie de onderdelen.

Extra punten kunnen verdiend worden voor de aankleding!

Degene die het meeste sponsorgeld ophaalt verdient een mooie deken met bedrukking.Het opgehaalde sponsorgeld wordt besteed aan zaken waar iedere gebruiker van de manege plezier aan heeft. Zo zijn de laatste jaren de grote picknicktafel en de houten banken op het terras uit deze opbrengst betaald.

Via de facebookpagina Kerstbokaal en van  Manege Akenburg worden bijzonderheden zoals data en dagindeling bekend gemaakt.

Op www.startlijsten.nlstaat alle informatie over de wedstrijd en hier worden t.z.t. het programma en de uitslagen gepubliceerd.

Tijdens de wedstrijd is er ook een verloting met leuke prijzen.

Inentingen

Alle deelnemende paarden dienen correct ingeënt te zijn. De organisatie gaat daar ook streng op controleren.

Regels